Snickersbar
porsjoner140
KARAMELL– OG SJOKOLADEGANACHE
MØRDEIG
Dag 1:
Bland margarin, melis og mandelmel sammen. Tilsett mel, salt og egg til slutt.
Bland deigen raskt sammen til den er klumpfri og sett på kjøl til i morgen.
Dag2:
Kjevle deigen ned til 2,7 mm. Fordel deigen over i 4 former á 60 x10 cm, kutt deigen og sett brettene på kjøl. MANDELKONFEKT
Bland sammen ODENSE Kranse XX og sukker på lav hastighet og tilsett eggehvite – litt etter litt.
Sprøyt 400 g masse over mørdeigen og stek brettet i ovnen ved 180 ºC i 18 minutter og avkjøl. KARAMELL– OG SJOKOLADEGANACHE
Stek mandelsplittene ved 190 ºC i 10 minutter til de er gyldne.
Varm opp fløte med rullemaragrin og hell over smeltet sjokolade. Miks sammen med en stavmikser, tilsett karamellsausen og miks sammen igjen. Tilsett mandelspittene til slutt.
Hell 700 g krem over i formene og sett på kjøl. SNICKERSBAR GLASUR
Varm opp sjokoladen sammen med oljen til 45 ºC.
Kutt opp barer i ønsket størrelse og helle over snickersbar glasuren.
NB!
Resepten er beregnet til 4 stk. former á 60x10 cm. Dette skal gi mellom 120-160 barer, avhengig av hvor stor du velger å kutte de.
Skriv ut oppskriften