Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Pistasj formkake
porsjoner
0
Ingredienser
133
g
Vann
133
g
Rapsolje
Art.nr.:
18444 |
EPD:
4349684
333
g
Idun Allround Kakemiks
Art.nr.:
12312 |
EPD:
6539076
60
g
Mandelmel
Art.nr.:
21112 |
EPD:
5034616
1
g
Havsalt
Art.nr.:
47026
60
g
Dreidoppel Pasta Pistasje
Art.nr.:
30020 |
EPD:
6417778
Glasur
200
g
Schokobella Pistasje sjokoladekrem for fyll og overtrekk
Art.nr.:
15271 |
EPD:
6537625
20
g
Pistasjnøtter til pynt
Fremgangsmåte
Stekes i 45 minutter på 175 grader. Schokobellavarmes opp til 35-40 grader før glasering.
Skriv ut oppskriften