Enkel vaffelrøre
Vaffelmiksen til Idun Industri er utviklet for å være enkel i bruk, slik at minst mulig ekstra råvarer trengs å tilsettes får å få gode og smakfulle vafler.
Den ferdig blandet vaffelmiksen er suveren å bruke i bakeriutsalg og kaféer, såvel som til store arrangementer. Dessuten er det fullt mulig å tilsette vaffelrøra andre ingredienser for et mer særpreg. Eksempler på dette kan være kardemomme for enda mer smak eller havregryn for «grovere» vafler.
Ferdig vaffelrøre eller miks?
Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises. Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.
Med Idun Vaffelmiks er det enkelt lage myke og gode vafler på kort tid uten store tilberedninger. Den ferdige vaffelblandingen skal kun tilsettes vann og fett i flytende form. Både smeltet margarin, ekte smør, Hjerter-ess eller en smaksnøytral olje som raps- eller solsikkeolje kan benyttes.
IDUN Vaffelrøre er en ferdig blandet vaffelrøre i spann á 5 kilo med røre som er nok til ca. 35 vaffelplater. Spannet tas ut fra frys og tines i ca. 24 på kjøl innen bruk. Vaffelrøra er holdbar på kjøl i 7 døgn etter opptining.
Oppskrift på enkel vaffelrøre
Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises.
Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.
Ingredienser
- 1000 g Idun Vaffelmiks
- 1000 g Vann
- 275 g Rapsolje eller 300 g smør/margarin
Slik gjør du
- Rør sammen vann og fett
- Ha i vaffelmiksen og rør sammen til en jevn og glatt røre i 5 minutter på middels hastighet
- La røra hvile i 15 minutter før steking