Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Saftig kokoskake

Ingredienser

Topping

Fremgangsmåte

  • Bland sammen vann, olje, Idun Allround Kakemiks, smeltet smør, kokosmasse, vanilje og sitronpasta på medium hastighet i 5 minutter.
    Tilsett mandelsplitter i røren.
  • Hell røren i bakeformene og dekk toppen med frosne bringebær. Trykk dem forsiktig ned i røren.
  • Stek kaken i ca. 50 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned før den toppes med pisket Schokobella hvit, melis og ferske bringebær.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top