Minikaker med sjokoladekrem

Perfekt for enhver anledning! Enten det er til tapas,afternoon tea, tea time, fingermat eller som Petit fours, vil dissedelikatessene alltid være i sesong.

Ingredienser

  • 100 g Credi Luxus kakemiks
  • 300 g Rapolje
  • 325 g Eggferske XL
  • 200 g Vann
  • 5 – 10 % Dreidoppel Pasta

Fremgangsmåte

  • Mikses sammen på lav hastighet i 5 minutter
  • Bland inn Dreidoppel Pasta for å tilføre smak og farge, i mengden 5% – 10% av kakemiksen.
  • Stek kakene på 170 °C i 10 – 15 minutter.

Topping

  • Schokobella sjokoladekrem i ønsket smak piskes opp til en luftig krem og sprøytes på med sprøytepose.  Pynt med passende pynt fra Bako, eller friske bær.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top