Formkake med marsipan, rom & appelsin
Bland sammen vann, olje og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. I en annen mikser tilsettes marsipanen. Miks marsipanen på lav hastighet med en grin tilden er blitt myk. Tilsett litt og litt kakerøre i marsipanen under omrøring, og pass på å skrape bollen underveis så marsipanen blir godt blandet inn i kakerøren. Når all kakerøren er blandet inn i marsipanen tilsettes Rom-aroma 20 % og Dreidoppel Pasta Appelsin.
Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned og plasser på en rist.
Varm opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk til 38-40 grader og hell det over kaken.
Rist mandelsplitter på 175 grader i 10-15 minutter og strø det på kremen.
Pynt med gullkuler.
Skriv ut oppskriften