Kanelmuffins med hasselnøttkrem

Smaken av kanel er smaken av jul. Herlig og smakfull muffins med enkel oppskrift!

Ingredienser

Kanelmuffins

  • 430 g vann
  • 400 g Rapsolje
  • 1000 g Allround Kakemiks
  • 6 g Kanel
  • 180 g Nic strøssel hakkede hasselnøtter, pose 1 kg

Topping

  • Odense Trøffel Nougat PF
  • Fargepudder Skimmer gull
  • Sjokoladepynt Mini Pearl Bronse

Fremgangsmåte

Kanelmuffins

  • Bland sammen vann, olje, kakemiks og kanel på medium hastighet i 5 minutter.
  • Tilsett hakkede hasselnøtter og miks godt.
  • Fordel røren i muffinsformene - fyll opp ca. 2/3 av formen og stek på 175 grader i ca. 15-25 minutter, avhengig av størrelsen på formene.
  • La muffinsene kjøle seg ned.

Topping

  • Fyll opp en sprøytepose med Trøffel Nougat ogtopp muffinsene med en generøs mengde krem. Pynt med Gullspray, gullkuler og heleristede hasselnøtter som er delt i to.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Kanelmuffins med hasselnøttkrem

Tiramisukake

Tiramisukake

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Scroll to Top