Sjokolademuffins med pistasj ostekrem
Disse sjokolademuffinsene er enkle å lage og har en deilig sjokoladesmak som passer perfekt til enhver anledning. Topp dem med en silkemyk ostekrem med pistasj og pynt med gullkuler for en ekstra touch.
Sjokolademuffins
- 430 g vann
- 400 g Rapsolje
- 1000 g Allround Kakemiks
- 45 g Idun Kakao mørk 22-24%
- 6 g Havsalt
- 180 g LubecaCoverture Timmendorf Melk 42 %
Ostekrem med pistasj
- 1000 g Ostekrem fryst
- 100 g Dreidoppel pasta Pistasj
- Fargepasta Grønn m/Azo
- Fargepasta Svart m/Azo
- Melis (Valgfritt)
- Sjokoladepynt Gullkuler m/crisp (Pynt)
Sjokolademuffins
Bland sammen vann, olje, kakao, salt og kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett melkesjokoladen og rør godt. Fordel røren i muffinsformene – fyll opp ca. 2/3 av formen og stek på 175 grader i ca.15-25 minutter, avhengig av størrelsen på formene. La muffinsene kjøle seg ned.
Ostekrem med pistasj
Bland sammen Ostekrem og Pistasj pasta i en kjøkkenmaskin med grin til det er godt blandet. Tilsett litt og litt grønn konditorfarge frem til fargen er tydelig grønn, tilsett deretter et par dråper sort for en dypere grønnfarge. Om man ønsker en stivere krem kan man tilsette siktet melis i kremen.